Uw top 5 disposables
met meer marge en zekerheid

Groeit uw top 5 disposables zo snel dat de huidige leverancier het niet bij kan benen? Heeft u het gevoel dat u met de juiste producent en ondersteuning een enorme stap kan maken in groei en marge? Maar weet u niet waar te beginnen?

verpakkingen-zonder-risico-kopen

Een stap maken zonder risico

Ons team van experts op het gebied van internationaal sourcen van disposables voegt per direct alle kennis aan uw organisatie toe die nodig is om risicoloos te ondernemen.

  • Honderden fabrieken wereldwijd persoonlijk bezocht
  • BRC®, BSCI®, FSC® en vele anderen. De benodigde certificaten hebben wij voor je gecheckt
  • Dagelijks importeren en exporteren wij containers, een vak apart
Scroll naar beneden en we leggen in stappen uit hoe we werken

Vier stappen vooruit met Halma Solutions

Onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk zijn onze kracht. Ons team van experts helpt u verder met het professionaliseren en optimaliseren van de inkoop van uw verpakkingen. Niet één maar vier stappen vooruit!

strategische-sourcing-van-verpakkingen-halma-solutions
Netwerk

Welke verpakking en welke producent past bij u? Is de fabriek gecertificeerd en hoe constant is hun kwaliteit. Ons netwerk bevat honderden producenten die we stuk voor stuk kennen.

certificering-van-verpakkingsproducenten
Certificering

Wij vinden de leverancier die bij u past. Jaarlijks controleren wij certificaten en de omstandigheden in fabrieken. Ook een eigen certificeringstraject behoort tot de mogelijkheden

verpakkingsoplossing-logistiek
Logistiek

Wij vinden duurzame verpakkingen die bij u passen, waar ook ter wereld. Onze jarenlange ervaring met internationaal transport en mondiale logistiek delen we graag met u.

projectmanagement-verpakkingsoplossingen-halma-solutions
Projectmanagement

U heeft een vaste contactpersoon die u gedurende het gehele project begeleidt. Hiermee heeft u snel antwoord op uw vragen en het voorkomt overbodig werk

Ons wereldwijde netwerk is onze kracht

Vraag meteen een offerte aan

verpakkingsoplossingen-voor-grossiers