Ons team

Wij zetten graag een extra stap voor u!

Het team van Halma Solutions bestaat uit enthousiaste professionals die net dat stapje harder lopen voor u. Onze passie voor verpakkingen en onze ambitie om van elke klant een langdurige relatie te maken verbindt ons.

Tijdens een persoonlijk gesprek maken we graag kennis en bespreken we uw wensen m.b.t. verpakkingen en de service waar u naar op zoek bent.

Aangenaam!

“Graag stel ik u voor aan het team van Halma Solutions. Een dynamische club die u helpt met de verdere professionalisering van uw nieuwe verpakking, uw inkoop of uw eigen koffiebeker. Aangenaam!”

Maarten Halma, CEO Halma Solutions

Vacatures

Wanna join our team??

Met meer dan 30 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk in verpakkingen, adviseert Halma Solutions haar klanten volledig op maat. Wij bieden een totaalconcept voor het wereldwijd sourcen en inkopen van verpakkingen, en coördineren het volledige logistiek traject, van productie tot verscheping. Ook hebben wij eigen productie in het buitenland.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij naar een Junior Project Manager (32/40 uur)

Ben jij die enthousiaste en gedreven collega, die samen met ons wil meebouwen aan een verdere groei van onze organisatie?

Wat ga je doen?

Als Junior Project Manager heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. Je bent eindverantwoordelijk voor het ondersteunen van de inkoop-  en verkoop activiteiten, verzorgt het gehele orderproces en verstuurt monsterpakketten richting klanten.

Je staat veelvuldig in contact met klanten en transporteurs en hebt een helikopterview over het orderproces. Jij weet precies wat er speelt en bent op de hoogte van alle ins & outs van de orders! Je bent het eerste aanspreekpunt waar het orders betreft en je verzorgt daarnaast de administratieve verwerking hiervan. Tevens ben je intensief betrokken bij de realisatie en totstandkoming van nieuwe producten, ook dit proces zal door jou van begin tot eind worden begeleid.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt minimaal een afgerond HBO diploma, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Je hebt ongeveer 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je kunt prima uit de voeten met Excel en Word
 • Je bent cijfermatig sterk aangelegd;

Kan jij je vinden in deze skills?

 • Je werkt zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband functioneren
 • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner voor onze klanten, leveranciers en transporteurs;
 • Je hebt commercieel inzicht en bent klantgericht;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen: je ziet snel de verbanden en gevolgen in bepaalde situaties;
 • Je bent administratief goed en secuur onderlegd en bent handig in het gebruik van systemen
 • Je bent in staat om snel te schakelen tussen diverse werkzaamheden en weet ook in hectische situaties het overzicht te behouden;

Daarnaast…

Kom je te werken in ons sfeervolle kantoor, een erg prettige en groene werkomgeving! Je gaat deel uitmaken van een fijn team, waarin we hard werken, veel voor elkaar over hebben, maar ook lol met elkaar hebben. Een gezonde dosis humor is dus een pré!

Spreekt deze vacature je aan, en pas jij binnen een team met gemotiveerde en leuke collega’s, met een passie voor verpakkingen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief + CV! Je kan deze per e-mail versturen aan Lilian te Poel (COO) : L.tepoel@halmasolutions.com

Natuurlijk kan je z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie verwachten!