Duurzame koffiebekers to go zijn lekvrij

Duurzame koffiebekers to go zijn lekvrij

Kartonnen koffiebekers to go worden gemaakt met ongeveer 140-160 stuks per minuut. Deze lekvrij maken is niet eenvoudig, maar het bepaalt wel de kwaliteit van de kartonnen beker. Wie wil er nou hete koffie of thee morsen op je outfit.

Kartonnen koffiebeker productie

Voor onze cups gebruiken we altijd nieuw en hoogwaardig materiaal. De koffiebeker heeft een opennaad structuur binnenin de cup. Hierdoor zou bij gebruik van gerecycled karton, migratie plaats kunnen vinden tussen de inhoud / drank en het papier. Wanneer gerecycled materiaal wordt gebruikt, kunnen er restjes verf, lijm of iets anders in het papier achterblijven, waardoor er kans is op ongewenste migratie.

De koffiebeker bestaat uit twee gedeeltes De bodem en de zijwand De eerste stap is om de zijwand in de vorm van een beker te maken. Deze vorm wordt gemaakt door de uitgestanste vorm van het koffiebekerpapier middels hitte en druk aan elkaar te lijmen Wanneer de zijwand gesloten is, kan de bodem worden ingeschoven. Deze bodem is vaak wat lichter in gramgewicht dan de wand van de beker, aangezien dit onderdeel de volledige inhoud van de beker moet dragen, maar rondom verlijmd wordt. Hiermee worden kosten gespaard

Lekvrije kartonnen koffiebekers to go

De dikte van het karton, het type barrière dat gebruikt wordt, de tijd die de producent aanhoudt om de heatseal aan te brengen en de droogtijd bepaalt de kwaliteit van de kartonnen koffiebekers. De kwaliteit wordt vaak bepaald door hoe het voelt als de beker in je hand ligt, hoe heet de kartonnen koffiebeker to go wordt en natuurlijk of de koffiebeker lekvrij is.

Uitgereid testen van kartonnen koffiebekers to go

Tijdens de productie van de kartonnen bekers testen we de bekers continu op kwaliteit, sterkte en lekdichtheid. Door warme en koude dranken zoals cappuccino, espresso, thee of limonade in de beker te schenken en te kijken hoe de kartonnen beker zich houdt, kunnen we de instellingen van de machines finetunen. Dit uitgebreide testen vindt plaats tijdens de volledige productie, de hele dag door. Er is geen verschil in het aantal testen of de uitgebreidheid van de testen voor 4 oz, 6 oz of bijvoorbeeld onze 8 oz kartonnen koffiebekers to go

Kartonnen bekers maken deel uit van onze meeneemverpakkingen

Wij produceren de kartonnen koffiebekers to go zelf en hebben daardoor de productie volledig in eigen hand. De bekers zijn onderdeel van onze complete range aan takeaway verpakkingen. een uitgebreide range, gemaakt van verschillende soorten grondstoffen. Variërend van papier, karton, hout, bagasse en staal tot plastic.

Voor meer informatie over koffiebekers, hoe we deze produceren en waarom we een gegarandeerde hoge kwaliteit kunnen afgeven? Neem dan contact met ons op. Per e-mail via info@halmasolutions.com of telefonisch op 024-7470013.

Wij staan voor u klaar om samen naar de mogelijkheden voor uw verpakkingen te kijken en te bespreken welke verpakkingsoplossingen er voor u interessant kunnen zijn.

Let's get in touch!

verpakkingen-op-maat-ontwikkelen