Geniet nu extra van Cadbury and Milka Egg ’n spoon

Voor de merken Cadbury en Milka van Mondelez international werden we gevraagd om een ​​duurzamere oplossing te vinden voor hun plastic lepels in de Egg ‘n’ spoon. En dat deden we…

De vraag naar een duurzaam alternatief

Wereldwijd worden miljoenen van de heerlijke Cadbury Egg ’n spoon en Milka Egg ’n spoon verkocht. De verschillende smaken zoals bijvoorbeeld Egg ’n spoon Oreo dwingen je letterlijk om het hele bakje met vier eieren zo snel mogelijk op te eten.

De bak zelf is al plasticvrij, maar Mondelēz International stond erop al het plastic eruit te halen. De plastic lepel in de Cadbury Egg ‘n’-lepel moest worden vervangen.

Extra hoge kwaliteitseisen

Het vervangen van een plastic lepel lijkt heel eenvoudig. Maar het feit dat het door volwassenen en kinderen wordt gebruikt om te eten, maakt de eisen die Mondelēz International aan deze producten stelt zeer hoog.

Op onze zoektocht naar het juiste product controleerden we constant een breed scala aan certificaten zoals FSC®, BRC, BSCI en vele andere.

Een plastic besparing van miljoenen lepels

Na een uitgebreid test- en optimalisatieproces konden we miljoenen lepels produceren met de hoogste eisen voor voedselveiligheid.

Puur hout, extra glad en zonder plastic. De Cadbury Dairy Milk Egg ‘n’ spoon en de Milka Dairy Milk Egg ‘n’ spoon plasticvrij gemaakt!

Wil jij ook je eigen verpakking op maat ontwikkelen?

verpakkingsoplossingen-op-maat-halma-solutions