Menu

Bemiddelingsfee

idee-stap1

Stap 1

Wat zijn uw ideeën wat betreft innovatie en design? Welke CO2 footprint mag de verpakking hebben en welk materiaal past hierbij? In hoeverre moeten de producten herbruikbaar zijn? Om welke hoeveelheden gaat het? Tijdens het eerste gesprek brengen we uw vraagstuk in beeld. We schromen niet om u te voorzien van een eerlijk advies.

Stap 2

Vervolgens start de sourcing op maat. We zoeken binnen ons netwerk van betrouwbare leveranciers over de hele wereld naar de best passende partij. Dit doen we voor onze grote klanten voor meer dan 25% van al hun disposables!

Stap 3

Als wij de juiste fabrikant gevonden hebben die aan uw wensen en eisen voldoet, dan leggen we het contact en starten met de productontwikkeling. U heeft volledig inzicht in het proces en u weet waar en met wie het traject loopt.

Stap 4

Wij zijn uw rechterhand gedurende het gehele proces. Met uw akkoord, sluiten wij voor u de deal, regelen het papierwerk en zien erop toe dat alles volgens de geldende wetten en regels gebeurt. We voeren kwaliteits- en productiecontroles uit en zorgen voor de juiste certificeringen. Zelfs als u een eigen certificering wenst. Ook regelen wij de volledige logistieke afhandeling.

Stap 5

U ontvangt de factuur rechtstreeks van de leverancier en ontvangt de ontwikkelde en geproduceerde producten. Voor het totale traject betaalt u Halma Solutions een vast, vooraf afgesproken percentage. Transparant, overzichtelijk en simpel.

Mocht u een herhaalaankoop willen plaatsen, dan kunnen wij u natuurlijk weer volledig begeleiden in het traject. Hiermee houdt de inkoopafdeling het overzicht en kunnen we samen prijs, productie en logistiek optimaliseren.

Solution werkwijze

idee-stap1

Stap 1

Ook nu horen we graag wat uw ideeën zijn wat betreft innovatie, duurzaamheid en design. Welke aantallen heeft u in gedachten en vooral, wat voegt de verpakking voor waarde toe aan uw merk en product.  Tijdens het eerste gesprek brengen we uw vraagstuk in beeld. Natuurlijk sparren we open over de mogelijkheden en kansen.

Stap 2

Ons wereldwijde netwerk wordt benaderd om samen uw verpakkingsoplossing te vinden. Hoe duidelijker uw wens, hoe gerichter wij kunnen zoeken.

Stap 3

Hopelijk vinden wij de juiste producent en oplossing voor uw wensen en eisen. Zodra wij één of meerdere geschikte producenten gevonden hebben, nemen wij samen de voorstellen door en maken wij de juiste keuze.

Stap 4

Wij zijn in dit traject ook uw rechterhand gedurende het gehele proces. Met uw akkoord, sluiten wij voor u de deal, regelen het papierwerk en zien erop toe dat alles volgens de geldende wetten en regels gebeurt. We voeren kwaliteits- en productiecontroles uit en zorgen voor de juiste certificeringen. Zelfs als u een eigen certificering wenst. Ook regelen wij de volledige logistieke afhandeling.

Stap 5

Na goedkeuring van eventueel artwork en definitief akkoord, wordt uw verpakkingsoplossing geproduceerd. Natuurlijk onder onze begeleiding en met oog voor kwaliteit en planning. De levering geschiedt op een door u aangegeven locatie.

factuur

Stap 6

U ontvangt de totaal factuur conform de vooraf overeengekomen prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wanneer u geleverd krijgt en met welke uitgangspunten uw verpakkingsoplossing ontwikkeld is.

Gemakkelijk, transparant en duidelijk!

Voorraad

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Contact opnemen

Zoals gezegd werken we niet met standaard voorraden. Klantspecifieke voorraden zijn echter wél mogelijk. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.