Menu

Koffiebeker fabriek TCPL HALMA geopend!

State-of-the-art kartonnen koffiebeker fabriek opent zijn deuren in Goa

Na een maandenlange voorbereiding is op 7 mei 2022 de nieuwe TCPL-Halma fabriek in Goa (India) officieel geopend. Een state of the art productiebedrijf met de nieuwste apparatuur om in eerste instantie kartonnen koffiebekers in drie maten te gaan maken. 6oz, 7,5 oz en 8 oz. Maarten Halma, CEO van Halma Solutions, ziet zijn droom verwezenlijkt worden. “Al jaren droom ik van een eigen fabriek waarmee wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. De samenwerking met TCPL is een unieke kans, waarbij de kennis van de Europese markt, wordt gecombineerd met de nieuwste technologie en jarenlange opgebouwde productie ervaring.” Aldus Halma.

De fabriek is gevestigd in Goa, het zuidwesten van India. De combinatie met de bestaande TCPL fabriek in dit gebied, geeft veel mogelijkheden en betekent dat er met korte leadtimes kwalitatief hoogstaande producten geproduceerd kunnen worden. Halma vervolgt; “Omdat wij meeliften op de overige productiefaciliteiten, hebben we zeer korte lijnen en dagelijks overleg over de productie. Wij hebben nu nog meer invloed op de productieprocessen en nemen al onze productiekennis mee in de gesprekken met onze klanten. Hiermee kunnen we onze missie, het volledig ontzorgen van onze klanten, nog beter uitvoeren. De focus ligt de komende tijd op het opstarten en optimaliseren van processen, waarbij er nu al wordt gekeken naar verdere opschaling. Dit op basis van de zeer enthousiaste reacties van onze Europese klanten. In eerste instantie gaan wij in de fabriek van TCPL-HALMA vooral kartonnen koffiebekers maken, maar ik voorzie ook dat we andere producten voor onze klanten gaan produceren. Gelukkig is er voldoende ruimte om nog flink door te groeien.” Besluit Halma.

tcpl-halma-production-factory-in-india
Over Halma Solutions:

In 1990 begon Maarten Halma, CEO van Halma Solutions, in de branche, waarna hij al snel uitgroeide tot één van de pioniers in de verpakkingsindustrie. Van de oprichting van Halma Packaging tot de fusie met de Paardekooper Groep: als ondernemer zat en zit hij nooit stil. In 2014 startte hij ProQare Packaging, een bedrijf waarin hij al zijn kennis, passie en internationale netwerk kon verenigen. Op 1 januari 2020 vond er een naamsverandering plaats: ProQare Packaging werd Halma Solutions: een naam die de lading van onze werkzaamheden nóg beter dekt. We werken namelijk oplossingsgericht en denken actief mee met onze klanten. Wij denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

De verpakkingsbranche heeft voor ons geen geheimen. Halma Solutions is niet alleen dé specialist in sourcing, maar ook een kennisbank met actuele kennis over de markt en duurzame verpakkingsoplossingen.

Wilt u meer weten?

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Contact opnemen

Halma Solutions

Bijsterhuizen 3007-G
6604 LP
Wijchen

Tel: +31 (0)24-7470 013

info@halmasolutions.com