Menu

Kwaliteit

Kwaliteit staat buiten kijf bij Halma Solutions.

We werken uitsluitend met leveranciers die we persoonlijk hebben geselecteerd. Zij voldoen aan strenge eisen en voorwaarden. De volgende kwaliteit gerelateerde zaken nemen wij voor onze rekening:

kwaliteit

De volgende kwaliteitgerelateerde zaken nemen wij voor onze rekening:

  • Professionele en onafhankelijke controle van uw goederen, vanaf het productieproces op locatie tot en met verscheping.
  • Controle op aspecten als werkomstandigheden arbeiders, kinderarbeid en ‘social responsability’;
  • Desgewenst door u aan te geven extra productiecontroles;
  • Kwaliteitsborging van de producten.

Wij zijn FSC®-gecertificeerd!

fsc-keurmerk

Dit betekent dat wij producten kunnen leveren die bijdragen aan verantwoord bosbeheer. FSC staat voor Forest Stewardship Council®, een organisatie die wereldwijd zorg draagt voor het behouden van de bossen. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Met verantwoord bosbeheer doelt FSC op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Maar ook op hout oogsten en geld verdienen mét behoud van het bos. Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw.

Gebruik dus FSC!
Door FSC-gecertificeerde producten te kopen, draagt u direct bij aan de bescherming van onze bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat u het bos op deze manier economische waarde geeft, zorgt u ervoor dat het behouden blijft. U vindt ons als gecertificeerd bedrijf op de FSC-database onder licentienummer FSC-C016391.

Lees hier meer over wat Halma Solutions voor u kan doen m.b.t. certificering

Meer weten?

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Halma Solutions

Bijsterhuizen 3007-G
6604 LP Wijchen
Nederland

Tel: +31 (0)24-7470 013

info@halmasolutions.com