Duurzaamheid en verpakkingen seminar

strategische-sourcing-van-verpakkingen-halma-solutions

Hoe vertaal ik de wetgeving door in mijn verpakkingen? Kan ik ook voor mijn producten de CO2 uitstoot verminderen? Hoe zit het nu precies m.b.t. wetgeving?

Dagelijks krijgen wij veel vragen over verpakkingen, duurzaamheid en wetgeving en we bieden daarom de mogelijkheid om middels een interactieve sessie van 1 uur weer volledig op de hoogte te zijn van wetgeving, innovatie en duurzaamheid. Het duurzaamheid en verpakkingen seminar

Een sessie voor uw team waarin we samen vanuit wetgeving en wereldwijde ontwikkelingen de diepte ingaan. Het doel is om kennis te delen en heel concreet uw verpakkingen en verpakkingsbehoefte te bespreken.

Onze expertise op het gebied van internationale verpakkingen, wetgeving, logistiek, duurzaamheid, verpakking innovatie, productie en grondstoffen die wij dagelijks uitbreiden door ons wereldwijde netwerk nemen wij mee als waardevolle bagage.

Maarten Halma

CEO

Maarten combineert zijn jarenlange ervaring in internationaal verpakking sourcing met een enorme hoeveelheid energie.

Ruben Quant

General manager

Ruben weet als geen ander hoe de inkoop geoptimaliseerd kan worden en hoe kwaliteit, continuïteit en marge hand in hand kunnen gaan.

Wim Apeldoorn

Sustainable Business & Innovations manager

Wim weet duurzaamheid, materiaal kennis, wetgeving, innovatie en humor in een sessie te combineren met concrete handvatten voor uw onderneming.

Het verpakkingen en duurzaamheid seminar met één van onze experts is GRATIS. Profiteer nu van extra kennis voor uw team en concrete handvatten voor uw organisatie en reserveer deze meteen!

strategische-sourcing-van-verpakkingen-op-maat