Menu

Duurzame verpakkingsoplossingen op maat

Wij zoeken continu naar de meest duurzame verpakkingsoplossingen

De laatste updates m.b.t. wet- en regelgeving delen wij met onze klanten. Wij zoeken non-stop naar duurzame alternatieven en leveren deze met een continue, hoge kwaliteit. Volledig ontzorgen; de meerwaarde van Halma Solutions!

sauce-cups-paper-halma-solutions

Plastic vrij, PFOA vrij, composteerbaar of optimaal te recyclen?

  • Gecontroleerde productie
  • Hoge kwaliteit
  • Gecertificeerde grondstoffen
  • Gepersonaliseerd of blanco

Bepaal je eigen CO2 impact

co2-halma-solutions

De CO2 impact van verpakkingen wordt voornamelijk bepaald door de grondstof die gebruikt wordt. Gebruik je gerecycled materiaal of virgin? Karton of plastic? Mono materiaal verpakking of duo?

Welke recycle mogelijkheden er zijn hangt ook weer van de grondstof van de verpakking af. Dit bepaalt mede of het hergebruikt kan worden, gerecycled of dat het end-of-life is. Lost jouw verpakking op of blijft het in de natuur achter? Allemaal vragen waar het team van Halma Solutions u mee kan helpen.

Sustainable Business and Innovations manager Wim Apeldoorn: “Vaak worden wij benaderd met de vraag om een duurzamer alternatief voor een bestaande verpakking te zoeken. De wil is er, maar de kennis van materialen en wat een verpakking nu echt duurzamer maakt ontbreekt. Kennis delen, een duurzaam alternatief aandragen en de juiste producent vinden, daarmee helpen wij onze klanten verder.”

Aan de hand van uw wensen gaan wij opzoek naar de verpakking die past. Passend bij het product, duurzaamheid en budget. Halma Solutions staat voor u klaar!

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Halma Solutions

Bijsterhuizen 3007-G
6604 LP Wijchen
Nederland

Tel: +31 (0)24-7470 013

info@halmasolutions.com